Ecotuintje in fles - Urban Heart

Ecotuintje in fles

Creëer je eigen flessentuin met ecosyteem

Ecotuintje in fles

Duurzaam en ook nog eens mooi om te zien en je huis mee te decoreren. Dat is een Ecotuintje in fles. Je maakt je eigen ecosysteem in fles nu helemaal zelf in deze groene workshop.

Dit fenomeen zie je steeds vaker voorbij komen op Instagram en Pinterest. In de fles wordt door middel van een specifieke samenstelling van onder andere verschillende plantjes, potgrond, grint en decoratiematerialen een compleet ecosysteem gecreëerd in een afgesloten pot of fles. Hierdoor hebben de plantjes geen onderhoud en water nodig. Jij kunt dus met een gerust hart op vakantie gaan zonder oppas voor de plantjes.

Deze fles of pot met een eigen ecosysteem wordt ook wel terrarium genoemd. In de pot ontstaat een eigen ecosysteem. Het water verdampt in de pot en drupt vanaf het glas weer terug in pot en een afgevallen blad wordt omgezet in voeding. De plantjes kunnen jaren voorruit. Mocht je dus geen groene vingers hebben is dit ideaal om toch groen in je woonkamer te hebben.

We hebben ook nog andere leuke groene en duurzame workshops in ons aanbod. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij Moswandje maken of Kokedama plantenhanger maken.

Klik hieronder op de stad van jullie keuze voor meer informatie en de flessenkeuze.

 

 • Liesbeth

  We hebben de workshop als heel leuk ervaren. Je had het goed georganiseerd met de verschillende stappen van lagen opbouwen. Uitleg was helder en materiaal goed verzorgd.

  Kortom eigenlijk heb ik geen punten waarop het anders of beter zou kunnen!

   
  Liesbeth
  DUO

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Wil je liever dat wij een locatie regelen of advies over een locatie? Geef het door bij je boeking.

Alkmaar
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken in Almelo is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Almelo
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

Extra's

De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.

De workshop Ecotuintje in fles maken in Amersfoort is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Amersfoort
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 12 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Amsterdam is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles recht van 5 Liter is 47,50 euro per persoon. Witte bolle fles 5 Liter: 47,50 per persoon Witte bolle fles 10 Liter : 57,50 per persoon Witte bolle fles 20 liter: 70,00 per persoon Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Amsterdam
ongeveer 2 uur
47,50 euro per persoon incl. btw
vanaf 12 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Apeldoorn is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Apeldoorn
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Assen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Assen
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Locatie Tip!  Willen jullie een gezellige locatie voor onze workshop met verschillende horeca mogelijkheden en een fusion keuken? Neem contact op met Engel en Bengel in hartje Deventer. www.engelenbengel.nl/ Willen jullie een locatie in hartje Deventer zonder horeca mogelijkheden neem dan contact op met Kunstcircuit. www.kunstcircuit.nl Voor de gezelligste huiskamer van de buurt kiezen jullie voor De Fermerie. Een laagdrempelige fijne plek om een workshop te volgen. www.defermerie.nl Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Deventer
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Dokkum is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Wil je liever dat wij een locatie regelen? Dat kan! Geef het aan bij je boeking. Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Dokkum
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Drachten is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Drachten
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

Extra's

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen.

Eigen locatie
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10/12 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Emmen
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 10 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken in Enschede is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Enschede
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Franeker
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 10 personen

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen of advies over een locatie? Geef het door bij je boeking.

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Groningen
Ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Harlingen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Harlingen
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Heerenveen is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Heerenveen
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Hengelo is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Hengelo
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 10 personen

Extra's

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen of advies over een locatie? Geef het door bij je boeking. 

Hoogezand
1,5 tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
Vanaf 8 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Kampen
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 10 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken in Leeuwarden is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen? Dat kan! Geef het aan bij je boeking. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Leeuwarden
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon
vanaf 10 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken in Lelystad is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen? Dat kan! Geef het aan bij je boeking. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Lelystad
2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Plaats naar keuze
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10/12 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Meppel
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 10 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Siddebiren
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 10 personen

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Locatie Tip! 

Willen jullie een gezellige locatie voor onze workshop met verschillende horeca mogelijkheden zoals een 3-gangen diner of een high wine? Neem contact op met de Walrus in Leeuwarden. Je regelt hier een zaal vanaf 50,- euro! Bij afname van een diner voor jullie groep is de zaal gratis. 

https://www.dewalrus.nl/

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! 

De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Sneek
1,5 tot 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Stadskanaal
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken in Utrecht is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Utrecht
ongeveer 2 uur
47,50 euro per persoon incl. btw
vanaf 12 personen

Extra's

De workshop Ecotuintje in fles maken is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 45,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Winschoten
1,5 uur tot 2 uur
45,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8 personen

De workshop Ecotuintje in fles maken in Zwolle is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je liever dat wij een locatie regelen? Dat kan! Geef het aan bij je boeking. 

Bij extra’s is het mogelijk om voor een ander model fles te kiezen. De workshop met de basisfles is 40,00 euro per persoon. Kies je voor een andere fles  dan staat de prijs van de workshop per persoon erachter. Geef bij je boeking aan voor welke fles je wilt gaan. Het is mogelijk dat de deelnemers allemaal verschillende flessen kiezen.  We horen dan graag welke flessen we en hoeveel per soort we mee moeten nemen. 

Zwolle
ongeveer 2 uur
45,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

45.00