Tiki cocktail workshop - Urban Heart

Tiki cocktail workshop

Overweldigende fruitige creaties met maar liefst 7 of meer ingrediënten.

Tiki cocktail workshop

Aloha! Ben je op zoek naar een unieke invulling voor jullie groepsuitje waarbij je kunt genieten van exotische smaken, kleurrijke garnituren en een tikkel aan geschiedenis? Zoek niet verder, want wij hebben dé ultieme ervaring voor jou: een zomerse Tiki cocktail workshop!

Bij onze workshop nemen we je mee naar de fascinerende wereld van Tiki cocktails. Maar let op, dit is geen gewone cocktail workshop. Nee, wij willen je échte kennis bijbrengen over deze bijzondere cocktails. Tiki cocktails staan bekend om hun uitbundige garnituren en over-the-top presentaties. Denk aan fruitige creaties met soms 7 of meer ingrediënten. More is more! Hollywood heeft ervoor gezorgd dat deze cocktails synoniem zijn geworden aan 'vakantie', compleet met Hawaï shirts en hilarische namen zoals The Zombie.

Maar laten we teruggaan in de geschiedenis. Na een periode van grote populariteit verdwenen Tiki cocktails uit de spotlight en werden ze vaak geassocieerd met te zoete drankjes en goedkope ingrediënten die je tijdens je all-inclusive vakantie zou tegenkomen. Maar nu is het tijd om Tiki cocktails te herwaarderen en hun ware complexiteit te ontdekken. We gaan werken met hoogwaardige ingrediënten en laten je zien welke moderne invloeden deze cocktails weer op de kaart hebben gezet.

Tijdens onze workshop ga je niet alleen leren over de geschiedenis van Tiki cocktails, maar ga je ook zelf aan de slag. We gaan maar liefst 6 verschillende Tiki cocktails maken die je allemaal kunt proeven. De cocktails die we maken zijn:

Mai Tai - Pina Colada  -Lost lake -The Zombie - Halekulani - Sex on the beach

Onze ervaren cocktail shakers zullen je begeleiden bij elke stap, van het mixen van de tropische ingrediënten tot het creëren van de perfecte balans tussen zoet, zuur en exotische smaken. Het wordt een ware smaaksensatie!

In bruisend Groningen

De workshop vindt plaats op een prachtige locatie in het bruisende Groningen. Gedurende 2,5 uur dompelen we je onder in de Tiki cocktailcultuur. Je leert niet alleen hoe je deze heerlijke drankjes maakt, maar ook over de geschiedenis, de inspiratie achter de creaties en de moderne ontwikkelingen binnen de Tiki cocktail scene.

En als kers op de taart kun je voorafgaand aan de workshop of aansluitend een Mezze Sharing table of Mississippi sharing table boeken, waar je heerlijk kunt dineren met je vrienden, collega's of familie. Het is de perfecte gelegenheid om samen te genieten van heerlijk eten en de gezellige sfeer compleet te maken.

Dus, herontdek de magie van Tiki cocktails tijdens onze unieke workshop. Ga mee op een reis vol smaakexplosies en laat je verrassen door de complexiteit van deze prachtige drankjes. Boek nu jouw Tiki cocktail workshop en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!

PS: Voor een extra persoonlijke touch kunnen we de workshop aanpassen aan jouw specifieke wensen en voorkeuren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Mahalo!

KLIK HIERONDER OP GRONINGEN VOOR MEER INFORMATIE OF OM TE BOEKEN!

 • Cato
  Wij hebben een hele leuke middag gehad met de cocktail workshop!
  Vooral de instructrice maakte het erg gezellig! Wij vonden de geschiedenis achtergrond stukjes echt iets toevoegen aan de workshop.
  Alles was erg goed geregeld en  het was een zeer geslaagde teamdag!
  Cato
  Universiteit Groningen

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is inclusief locatie.  

Het is belangrijk eventuele allergieën door te geven voor aanvang van de workshop. 

Boterdiep 111 Groningen
2,5 uur
36,00 euro p.p. incl . btw
vanaf 10 personen en maximaal 60 personen

36.00