For the ladies - Urban Heart

For the ladies

Only for real ladies

For the ladies

Een Dag van Creatie en Schoonheid - Workshop Zilveren Ring Maken en Visagie

Een unieke en boeiende ervaring die zowel je creatieve als je innerlijke schoonheid viert? Ons arrangement "For THe Ladies" biedt je de perfecte gelegenheid om zowel je creativiteit als je zelfvertrouwen een boost te geven.

Workshop Zilveren Ring Maken

In de ochtend word je ondergedompeld in de fascinerende wereld van edelsmeedkunst tijdens onze workshop zilveren gehamerde ring maken. Onder begeleiding van ervaren instructeur zul je de basisvaardigheden leren om je eigen unieke zilveren ring te creëren. Je begint met een stuk zilver en leert het te vormen, solderen en polijsten totdat het de perfecte glans heeft. Deze workshop is geschikt voor iedereen.

Visagie Workshop

Na een ochtend vol ambachtelijke creativiteit is het tijd om je schoonheid te benadrukken met onze visagie workshop in de middag. Onze professionele visagist zullen je begeleiden in het toepassen van make-uptechnieken die je natuurlijke schoonheid laten zien en je zelfvertrouwen vergroten.

Ontdek je Creativiteit en Versterk je Schoonheid

Aan het einde van de dag zul je niet alleen met een stralende huid en een prachtig zelfgemaakt zilveren sieraad naar huis gaan, maar ook met nieuwe vaardigheden en zelfvertrouwen om jezelf elke dag op je best te laten zien. Dit arrangement is perfect voor een dagje uit met vriendinnen, als een uniek vrijgezellenfeestje voor een speciaal iemand, een dag vol creativiteit en zelfzorg.

Hoe ziet het programma eruit?

10:30 Zilveren gehamerde ring maken

12:30 heerlijke lunch

13:30 visagie workshop

15:30 einde

Het is natuurlijk mogelijk om met de tijden te schuiven. Liever dit programma in combinatie met een diner. Geef dit aan bij de offerte aanvraag bij het doorlopen van de offerteaanvraag. Je ontvangt een offerte op maat.

KLIK HIERONDER OP DE STAD VAN JULLIE KEUZE VOOR MEER INFORMATIE!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is inclusief locatie, lunch en koffie,thee met wat lekkers.

Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Groningen
ongeveer 6 uur
92,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

Extra's

92.00