Ik Hou Van Holland Dinerspel van Urban Heart!

Ik Hou Van Holland Dinerspel

Gezellig dineren & Hollands quizzen!

Ik Hou Van Holland Dinerspel

Weet jij alles van haring en bitterballen? Of kan jij elke BN’er goed omschrijven zodat je teamgenoten het antwoord weten te raden? Kom dan bij Urban Heart het Ik Hou Van Holland Dinerspel doen! Lekker genieten van een heerlijk 3-gangen menu terwijl je tussen de gangen door in groepjes tegen elkaar strijdt om de titel van grootste Hollandkenners!

Hilarische quizvragen

De quiz spelen jullie in verschillende teams tegen elkaar. Tussen alle gangen door zorgen wij voor diverse hilarische rondes, waarbij alle soorten onderwerpen aan bod komen. Aan het eind weet iedereen hoeveel windmolens er in Nederland staan! De onderwerpen tijdens deze pubquiz zijn voor iedereen herkenbaar en elke leeftijdscategorie zal zijn of haar expertise kunnen gebruiken.

Van het meezingen (of meeschreeuwen) van echte Hollandsche klassiekers, tot aan kennisvragen en listige cryptogrammen, er zit echt van alles in. Jullie kunnen natuurlijk zelf de teamindeling bepalen!

Dieetwensen? Geen probleem!

De mogelijkheden en prijzen van het 3-gangendiner kunnen verschillen per stad en per restaurant. We kunnen dus altijd rekening houden met jullie budget en op maat een mooi programma samenstellen! Ook voor vegetariërs, veganisten en mensen met andere dieetwensen kunnen we altijd een goede optie vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst te eten en dan het spel te doen of andersom, als jullie liever niet eten en spelen tegelijk.

Arrangementen

Zijn jullie op zoek naar een nog uitgebreider arrangement, voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een vrijgezellendag? Kijk dan eens bij ons 100% Holland arrangement! Ook kunnen we het Ik Hou Van Holland Dinerspel voor jullie organiseren in combinatie met bijvoorbeeld de workshop Koeien Beschilderen, Portret Schilderen of Smartlappen Zingen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.
Centrum Groningen
3 uur
55,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

De workshop is exclusief locatie en horeca. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Locatie Tip! 

Willen jullie een gezellige locatie voor onze workshop met verschillende horeca mogelijkheden zoals een 3-gangen diner of een high wine? Neem contact op met de Walrus in Leeuwarden. Je regelt hier een zaal vanaf 50,- euro! Bij afname van een diner voor jullie groep is de zaal gratis. 

https://www.dewalrus.nl/

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken! 

Leeuwarden
3 uur
55,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen
De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.
Sneek
3 uur
57,00 euro per persoon incl. btw
vanaf 10 personen

55.00