Schelpen beschilderen Groningen - Urban Heart

Schelpen beschilderen Groningen

Grote creativiteit op een klein oppervlak.

Schelpen beschilderen

Schelpen in allerlei vormen en maten vormen een onlosmakelijk onderdeel van het strand. Wie heeft er niet ooit schelpen verzameld om dat heerlijke strandgevoel mee naar huis te nemen?

Sint Jakobsschelpen

In deze creatieve workshop nemen we bijna het strandgevoel mee naar binnen door prachtige Sint jakobsschelpen te gaan beschilderen. De Sint-Jakobsschelp, ook bekend als de coquille, is een zeevrucht die wereldwijd bekend staat om haar unieke vorm en verfijnde smaak.

In de Middeleeuwen namen pelgrims de schelpen mee als ze terugkeerden van de bedevaart naar Santiago de Compostella, waar het graf ligt van de heilige St. Jacob.

In deze workshop gaan we zo'n prachtige symbolische schelp beschilderen zodat je een eigen betekenis kunt geven aan de schelp en een prachtige plek in huis kunt geven.

Wat ga jij afbeelden op jouw schelp?

Vergeet de traditionele grote doeken of schetspapieren; hier werk je op een klein en intiem oppervlak. Door de vele voorbeelden wordt je vanzelf geïnspireerd deze workshop.

we dagen je uit om buiten je comfortzone te gaan tijdens het schilderen. Met ander materiaal en een ander formaat schelp ga je jouw gewoontes overboord gooien en iets compleet nieuws proberen! Van prachtige zomertaferelen tot strandscènes, vuurtorens, kleurrijke dieren en diverse andere ontwerpen – op schelpen is alles mogelijk!

Workshop voor elk niveau

Of je nu nog nooit hebt geschilderd of juist jarenlange ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Samen werken we naar een vrolijk en kleurrijk eindresultaat toe. Ontdek de creativiteit in jezelf onder begeleiding van een ervaren schilder.

Creatieve workshop

Na afloop van de workshop kun je thuis heerlijk nagenieten van de  indoor strandbeleving. Plaats jouw prachtig beschilderde schelp op een plek in huis waar je er vaak naar kunt kijken of gebruik het om je ringen in weg te leggen.

Je kunt deze workshop in onze agenda activiteiten nu met kleine groepjes doen. Kom samen met je zus, moeder, beste vriend of vriending deze creatieve workshop doen in Groningen.

Ontdek de creativiteit in jou en boek deze workshop bij Urban Heart. Klik hieronder op de stad van jou keuze voor meer informatie.

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Incl. koffie en thee

Koop hier direct je tickets!  

Boterdiep 111, Groningen
Dinsdag 11 juni 2024 l 19:30 l 2,5 uur
35,00 euro p.p. incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

35.00