Zilveren ringen maken mix workshop in Groningen - Urban Heart

Zilveren ringen maken mix workshop in Groningen

Zelf als edelsmid aan de slag met zilver!

Workshop zilveren ringen maken

Ben je op zoek naar een unieke manier om samen wat te ondernemen? In deze workshop maak je een prachtige set handgemaakte zilveren ringem? Zoek niet verder, want tijdens onze zilveren ringen maken mix workshop Groningen leer je alles wat je nodig hebt om zelf een set  prachtige zilveren ringen te maken met of zonder een edelsteentje erin.

Onze ervaren instructeur leidt je stap voor stap door het hele proces, van het uitkiezen van de juiste zilveren draad en het edelsteentje tot het smeden, vormen en afwerken van de ring. Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen aan de workshop, want we beginnen bij de basis en geven je alle tools en materialen die je nodig hebt. Je gaat de ringen zelf op jouw maat knippen, schuren, solderen en polijsten

Aan het einde van de workshop zul je trots kunnen zijn op je eigen unieke zilveren ringen set met of zonder een edelsteentje. Deze ringen zijn niet alleen een prachtig sieraad om te dragen, maar ook een herinnering aan een leuke en creatieve dag waar je ringen zelf hebt gemaakt.

Schrijf je nu in voor onze zilveren ringen maken mix workshop in Groningen en kies tussen het maken van een van 3 zilveren aanschuif ringen of 2 zilveren ringen waarvan 1 met en edelsteentje. Je hebt keuze uit een zwart steentje (Onyx), roze steentje (rozenkwarts) of rood steentje (Granaat). De steentjes zijn rond en 5 mm is de diameter.

Voor de ringen kun je kiezen uit verschillende soorten ringen. Zo kun je gaan voor een ring van tors draad, bolletjes draad, rond draad of eierdraad. Ook heb je keuze uit de afwerking van de ringen door ze bijvoorbeeld te hameren. Laat je inspireren door de mogelijkheden van zilveren sieraden smeden.

Het zilver wat gebruikt wordt is bij de workshop inbegrepen. Je mag 1 keer een ring opnieuw maken wanneer deze onverhoopt mislukt is. daarna worden de kosten van het zilver extra in rekening gebracht.

Klik hieronder voor meer informatie zoals prijs en tijdsduur door te klikken op Groningen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

3 zilveren aanschuif ringen – 54,50 euro p.p. – 3 uur

2 ringen waarvan 1 met een edelsteentje (rond 5 mm) – 56,50 euro p.p. – 3,5 uur

ring 5 mm met bandje  – 62,00 euro p.p. – 3,5/ 4 uur

Boterdiep 111 l Groningen
16 december 2023 l 11:00 l (3 tot 3,5 uur)
Vanaf 54,50 p.p. incl btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

54.50