Tapas workshop - Urban Heart

Tapas workshop

Kleine hapjes, groot plezier!

Samen tapas maken

Waan je in Spaanse sferen... In deze culinaire tapas workshop word je nog eens een echte keukenprins(es) en gaan jullie samen tapas maken! Welkom bij de kookworkshop, de ingrediënten en de recepten staan al voor jullie klaar! 😉

Het leuke van deze workshop is dat je meerdere kleine gerechtjes maakt in een team. Zo krijg je de gelegenheid om onder het koken met iedereen even bij te kletsen. De opzet van de avond is hierdoor dynamisch en ongedwongen. Niet alle gerechtjes hoeven tegelijkertijd klaar te zijn. Na ongeveer anderhalf uur koken kan iedereen lekker gaan zitten en tot slot lekker genieten van het heerlijke zelfgemaakte tapas buffet.

Dieetwensen

Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden in onze tapas workshop. Vegetarier, veganist, glutenallergie of iets anders? Geef dit dan door bij de boeking.

Waar boek je de Tapas workshop?

De tapas workshop kun je doen voor je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag in Groningen en Zwolle. Hebben jullie een andere reden om een feestje te vieren? Geef het aan bij je boeking!

Meer culinaire workshops

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer leuke workshops waarbij eten maken en teambuilding centraal staat? Kijk ook eens bij de Italiaanse kookworkshop.

Ook mogelijk voor kleine groepjes

Heb jij superveel zin in deze Tapas Kookworkshop gekregen, maar red je het minimumaantal personen van 8 niet? Geen zorgen! Eens in de zoveel tijd organiseren wij deze Tapas Kookworkshop speciaal voor kleine groepjes. Je vindt onze agenda voor kleine groepjes hier. Je kan je voor deze workshops al aanmelden vanaf 1 persoon.

Klik hieronder op de stad van jullie keuze voor meer informatie zoals duur en prijs.

  • We hebben de tapas workshop geboekt voor een vrijgezellenfeestje. De Bride to be vond het helemaal geweldig! Het was een geslaagde avond.De bruid heeft de volgende dag de hele dag met een glimlach rondgelopen. 😉
  • Wij hebben met 12 personen de tapas workshop gedaan bij Urban Heart we werden hartelijk ontvangen door Timmo en Suze en werden van een drankje voorzien. Daarna uitleg over het tapas gebeuren , we hebben het erg naar de zin gehad en veel lol gemaakt en lekker gekookt. Ook de begeleiding van Timmo was geweldig zeker omdat hij voor het eerst hier alleen verantwoordelijk voor was . Een grote pluim daarvoor Ook het samen eten van de tapas was gezellig en er was genoeg. Zeker een aanrader om dit ook een keer te doen

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
3 uur
36,50 euro per persoon incl. btw
vanaf 8 personen

Extra's

36.50