Paaldansen, Groningen,workshop,uitje
€26,00

Paaldansen

Laat je maar lekker gaan aan die paal! Tijdens deze workshop paaldansen leer je de kneepjes van het paaldansen. Tegenwoordig ook vaak Pole fitness genoemd.

Paaldansen is de dans waarbij je tegelijkertijd kracht en uithoudingsvermogen in een niet-alledaagse sport verbetert. Spectaculaire draaien en choreografieën die je op een toegankelijke manier onder aanmoediging van de rest van de groep, in korte tijd leert.

Onder begeleiding gaan jullie verschillende moves aan de paal maken en je zult merken, het is niet zo makkelijk als het eruit ziet, want een uurtje fitnessen is er niets bij!

Schuif na deze intensieve en sexy workshop aan bij een heerlijk diner met je vriendinnen. Hebben jullie nog wat energie over kies dan nog voor de leuke popquiz of ons 50 tinten spel. De nacht is nog jong, leer de leukste kroegen van de stad kennen tijdens onze kroegentocht. Natuurlijk zijn er nog vele andere leuke combinaties te bedenken.

Wissen
  Reset options

  Paaldansen in Groningen

  Kom helemaal los tijdens deze Pole Fitness workshop in Groningen.

  Er is voor en na de workshop een mogelijkheid om jullie om te kleden. Voor de workshop is het lekker om makkelijke kleding aan te trekken waarin je soepel kunt bewegen.

  Het is ook mogelijk te kiezen voor een workshop van 1 uur. De prijs is dan 20,- per persoon. Geef dit aan bij de boeking

  Prijs: 26,- p.p. incl. btw (vanaf 8 personen).

  Locatie: Centrum Groningen

  Duur: 1,5 uur

  Het is ook mogelijk te kiezen voor een workshop van 1 uur. De prijs is dan 21,- per persoon. Geef dit aan bij de boeking

  Staat de gewenste tijd er niet bij? Geef het dan aan bij de boeking.

  Tafelbuffet
  Het tafelbuffet bestaat uit 2 keer een luxe koude salade, een warme maaltijd vegetarisch en een warme maaltijd met vlees of vis. Daarnaast wordt er aardappelgarnituur en brood geserveerd. Het buffet is exclusief drankjes. Te boeken vanaf 10 personen.

  Drankje naar keuze
  Jullie hebben keuze uit bier, fris, wijn, koffie of thee

  3 gangen verrassingsdiner

  Voorgerecht antipasti, als hoofdgerecht keuze uit vlees, vis of vegetarisch van de kaart en als toetje verschillende zoetigheden op een bord.

  Buffet

  Kies zelf 4 keer een luxe salade, 1x pasta, 1 x aardappelgarnituur 1 x vlees en 1 x vis. De keuzemogelijkheden worden na het plaatsen van een optie doorgestuurd. Te boeken vanaf 20 personen.

  Barbecue luxe 

  Brood met hummus, aioli en pesto - Aardappelsalade - Tabouleh salade - Friet of geroosterde roseval aardappel (Keuze vooraf doorgeven) - Ravioli van het seizoen - Hamburgers - Saucijsjes Bavette - Saté kipdij - Kofte spies - Zalm papillote - Maiskolf - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue standaard

  Brood aioli en pesto - Aardappelsalade - Friet - Hamburgers - Saucijsjes - Sjasliek - Saté kipdij -Gemarineerde speklap - Verschillende sauzen. Te boeken vanaf 20 personen. 

  Barbecue kleine groep

  Gemarineerde karbonade -  Runder hamburger -  Varkenshaas saté  - Houthakkers steak -  Stokbrood met kruidenboter - Salade.Te boeken  vanaf 6 personen. Met 10 personen of meer dan krijgen jullie een extra salade.  

  • 4 €
  • 14.5 €
  • 2.5 €
  • 3.5 €
  • 9.95 €
  • 16.5 €
  • 23.5 €
  • 29.5 €
  • 17.5 €
  • 22.5 €
  • 13.75 €

  Vermeld de naam van de eventuele vrijgezel, jarige of jubilaris.