Kookworkshop

Kookworkshop

Heerlijke thema-kookworkshop!

Kookworkshop

Ontdek de culinaire geschiedenis van verschillende landen of thema's bij Urban Heart kookworkshop in Groningen

We nodigen je uit om samen te komen en de culinaire wereld te verkennen via onze inspirerende kookworkshops. Of je nu de voorkeur geeft aan de pittige smaken van Spanje, de verfijning van de Italiaanse keuken, de elegantie van de Franse gerechten, de traditionele smaken van Friesland, of de exotische Oosterse keuken, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jullie kookvaardigheden te verbeteren.

Gezelligheid en heerlijke creaties

Onze kookworkshops zijn niet alleen educatief, maar vooral ook gezellig en smakelijk. Samen met je collega's, vrienden of familie duik je de keuken in en geniet je van de hechte band die ontstaat tijdens het bereiden van eten. Het eerste anderhalf uur staan in het teken van hard werken in de keuken, maar daarna is het tijd om te ontspannen en je te laten verwennen door de culinaire creaties.

Teambuilding in de keuken

Samen koken is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een fantastische manier van teambuilding. Overleg, samenwerking en creativiteit komen samen in een smakelijke ervaring. Boek deze workshop als bedrijfsuitje en versterk de band tussen collega's op een unieke manier.

Feestelijke gelegenheden

Natuurlijk is onze kookworkshop ook de perfecte keuze voor speciale gelegenheden. Vier je verjaardag of vrijgezellenfeest op een unieke manier door samen met je vrienden en/of vriendinnen de keuken in te duiken en te genieten van zelfgemaakte lekkernijen.

Groningen - De ideale locatie

Onze kookworkshops vinden plaats in het bruisende Groningen. Ontdek deze levendige stad en laat je inspireren door de ingrediënten en culinaire tradities.

Aan wat voor gerechten kun je denken? Kies je voor thema Friesland, dan kan een gerecht met Fryske Sûkerbôle natuurlijk niet missen. Bij het thema Spanje zal zeker Paella of Tapas op het menu staan. In Italie kan een heerlijk pasta niet ontbreken en bij Japan staat er Sushi op de kaart.

Heb je een voorstel voor een thema of zou je graag een bepaald gerecht terug zien in de workshop? Leg het zeker even aan ons voor dan bekijken we de mogelijkheden.

Overleg ook zeker even de dieetwensen van de groep. Vegetarisch is bijvoorbeeld wel mogelijk maar wellicht vegan bij bepaalde thema's niet zoals Japan.

Kom samen, kook samen en geniet samen deze Kookworkshop voor jullie uitje.

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie zoals de prijs van de workshop. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
Ongeveer 3 uur
60,00 euro per persoon incl. btw
Vanaf 10 personen

60.00