Disco fever dance workshop - Urban Heart

Disco fever dance workshop

Herbeleef de disco era op de dansvloer!

Disco fever dance workshop

Neem een stap terug in de tijd en ga schitteren op de dansvloer met onze bruisende Disco fever dance workshop! Voor de dames die iets speciaals te vieren hebben, zoals een vrijgezellenfeestje of een verjaardag, biedt deze workshop de perfecte gelegenheid om samen uit te gaan en te dansen als sterren uit de jaren 70.

Herleef het retrogevoel van de Disco era

Bij Disco denk je aan glinsterende discoballen, flitsende lichten en onweerstaanbare beats van de iconische disco era. Onze workshop brengt dat nostalgische gevoel van de dansvloeren van weleer terug, waar de muziek pulseerde en de energie onvergelijkbaar was. Geïnspireerd door legendarische figuren zoals John Travolta in zijn rol van Tony Manero in de film Saturday Night Fever, dompelen we je onder in de sfeer van de tijd waarin disco koning was.

Disco weer terug van weggeweest

Disco is niet alleen teruggaan in de tijd maar ook weer helemaal van nu. Jong en oud viert steeds meer feestjes met een combi van disco, funk en afrobeats.

Leer de tijdloze Disco moves

Bij onze Disco Dance Workshop leer je niet alleen de basisstappen van de disco, maar ook enkele van de meest iconische bewegingen die de dansvloeren van de jaren 70 domineerden. Van de klassieke "The Hustle" tot aan de verleidelijke "Disco Finger Point", onze ervaren instructeurs begeleiden je bij elke stap, draai en beweging. Voel je de groove terwijl je de danspassen van de disco meester wordt en herleef de glorie van een tijdperk dat synoniem stond voor vrijheid, plezier en zelfexpressie.

Dans op tijdloze Disco hits

Terwijl je de dansvloer betreedt, hoor je een tijdloze Disco hit. Van de onweerstaanbare beats van "Stayin' Alive" door de Bee Gees tot aan de funky melodieën van "Le Freak" door Chic, elke song neemt je mee op een reis terug naar de hoogtijdagen van de disco. Bereid je voor om te dansen op klassiekers zoals "I Will Survive" van Gloria Gaynor of "Boogie Wonderland" van Earth, Wind & Fire, en vergeet niet mee te zingen met anthems zoals "Y.M.C.A." van Village People en "Dancing Queen" van ABBA. Op welk nummer gaan jullie een choreografie leren?

Een onvergetelijk feest

Of je nu je beste vriendin wilt verrassen met een vrijgezellenfeest dat ze nooit zal vergeten of je eigen verjaardag wilt vieren in stijl, onze Disco Dance Workshop belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Met een mix van funky muziek, retro vibes en natuurlijk een flinke dosis glitter en glamour, is het perfect om samen te komen, te dansen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Voor deze workshop kan voor elke gelegenheid een goede keuze zijn.

Laat de Disco fever los

Trek je dancingshoes aan en ga de dansvloer veroveren als een echte disco diva? Boek nu je Disco fever dance workshop en maak je klaar om de dansmoves te leren die de wereld veroverden in de gloriedagen van de disco era. Verzamel je vriendinnen, trek je glitteroutfit aan en bereid je voor op een avond vol plezier, lachen en natuurlijk heel veel dansen. Let's boogie!

Met de Disco Dance Workshop ben je verzekerd van een feest en creëer  je herinneringen die een leven lang meegaan. Kom en sluit je aan op de dansvloer en laat de disco fever los!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is exclusief locatie, horeca en eventuele reiskosten. We kunnen deze workshop bijvoorbeeld bij je thuis, in het buurthuis, een leuke kroeg, brasserie of op jullie bedrijfslocatie geven.

Wil je tips over een locatie of een locatie bijboeken? Geef het aan bij je boeking. Dit is mogelijk vanaf 55 euro per workshop. 

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken!

Groningen
1,5 uur
30,00 euro p.p. incl. btw
vanaf 8 personen

30.00