Droogbloemen kerstkrans maken

Droogbloemen Kerstkrans Maken Groningen

For all the wildflowers!

Droogbloemen kerstkrans Maken

Droogbloemen zijn weer helemaal hip en happening! In deze workshop Droogbloemen kerstkrans Maken van Urban Heart in Groningen gaan we niet voor een traditionele bloemenkrans, maar voor een speelse en luchtige Droogbloemenkrans. Superleuk om in je kamer aan de muur te hangen!

Bloemenkransen hebben een rijke en veelzijdige geschiedenis. Iedereen kent natuurlijk de kransleggingen van 4 mei, of de adventskrans voor het kerstfeest. Of een lieflijke bloemenkrans in het haar van de bruid op haar trouwdag! Maar wist je al dat in Zweden de midzomernachtsviering ook traditioneel wordt gevierd met een bloemenkrans? Of dat Engelse hofdichters, ook wel poet laureate genoemd, altijd een lauwerkrans droegen? Een bloemenkrans op je hoofd is in onze samenleving echter niet zo praktisch, dus kan je er beter eentje maken als mooie wandversiering!

Tijdens deze workshop leer je een bloemenkrans te maken van de mooiste gedroogde bloemen met mooie kerst kleuren, verse eucalyptus en een metalen ring. Er is een ruime keuze uit gedroogde bloemen, granen, planten, en ander natuurlijk schoon.

Je gaat naar huis met een zelfgemaakte bloemenkrans. Hierdoor kan je thuis genieten van deze prachtige, natuurlijke en groene decoratie. Leuk meegenomen is dat de droogbloemen heel lang mee gaan en het op deze manier super duurzaam is om bloemen in huis te hebben!

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie! 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is incl.  koffie en thee tijdens de workshop. 

Boterdiep 111, Groningen
15 december l 19:30 - 21:30
35,- euro p.p. incl btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

35.00