Zilveren ring maken Groningen

Zilveren ring maken Groningen

Maak je eigen zilveren ring

Workshop zilveren ring maken Groningen

Zelf als edelsmid aan de slag om zilveren ring te maken!

In deze workshop zilveren ring maken in Groningen ga je zelf aan de slag met edelsmeden. De materialen liggen voor je klaar om 1  bijzondere zilveren ring maken bestaande uit 2 ringen.

Je kunt kiezen uit 1 ring met verschillende uitwerkingen. Zo kun je gaan voor een ring met rond draad, bolletjes draad of rmessing draad. Ook heb je keuze in de afwerking van de ring door deze bijvoorbeeld te hameren of glad te houden. De keuze is dus helemaal aan jou!

Je gaat de zilveren ringen zelf op jouw maat knippen, schuren, solderen en polijsten.

Het zilver wat gebruikt zal worden is bij de workshop inbegrepen.

Doe je mee met je vriendin, zus of buurvouw met deze Workshop zilveren ring maken in Groningen. Het is ook mogelijk om tijdens deze workshop 3 zilveren aanschuif ringen te maken of 2 zilveren ringen waarvan 1 met steentje.

Klik hieronder en selecteer Groningen voor meer informatie zoals de duur en prijs van deze workshop.

  • Vandaag met mijn vriendinnen een workshop zilveren ring maken gevolgd! Was super!!!
  • Met 7 vriendinnen een super geslaagde workshop zilveren ringen maken! Terwijl buiten de hemel openbreekt, zitten wij warm en droog binnen met een kopje thee, koffie, iets lekkers, lekker bijpraten en een lekker muziekje op de achtergrond. Renata legt alles heel rustig en duidelijk uit en helpt her en der als het nodig is. Als onervaren zilversmid is dat heel prettig! We maken verschillende ringen op maat: gehamerde ringen, ringen met een steentje en een open ring met een goldfilled bandje. Voor zichzelf of als kadootje voor een dochter. Aan het einde van de middag is iedereen trots op de prachtige zelfgemaakte ring! Bedankt Renata!

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111 Groningen
Zondag 15 oktober om 11:00 (duur tussen 3 en 4 uur)
62,- euro per persoon incl. btw
Vanaf 1 persoon

62.00