Op z'n Spaans

Op z’n Spaans

In het teken van het mooie Spanje!

Op z'n Spaans

Tijdens dit programma op z'n Spaans staat alles in het teken van het mooie Spanje. Lekker eten en mooie kunst met natuurlijk jullie eigen vleugje Hollandse gezelligheid.

Eerst maken jullie een waanzinnig mooie schaal mozaïeken werkstuk in de gezamenlijke mozaïek workshop. Wie kent niet de prachtige werken die aan het begin van de 20e eeuw gecreëerd werden door Gaudí in het Park Guell in Barcelona. Geen inspiratie? Geen probleem er zijn voorbeelden aanwezig om je op weg te helpen in de grote keus van materialen en kleuren.

Vervolgens gaan jullie lekker Spaanse tapas maken en natuurlijk opeten. Een tapa is de aanduiding voor een Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlust opwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje wordt genuttigd. Jullie maken een buffet vol van deze overheerlijke hapjes. De workshop is inclusief 3 drankjes naar keuze en ook nog banket na. Dat wordt genieten en uitbuiken!

Voorbeeldprogramma

16.00 - 18.00 uur       workshop Mozaïek
18.30 - 21.30 uur       Tapas kookworkshop

De tijden en het programma zijn aan te passen. Liever iets anders? We verzorgen ook programma's op maat of je kunt zelf een combinatie van workshops en diner kiezen in onze offerte aanvraag.

Liever alleen de Tapas workshop of Mozaïek workshop? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de  Tapas workshop of Mozaïek workshop. Je kunt de workshop ook heel goed combineren met een andere leuke workshop, ons 3-gangen diner of tafelbuffet.

Een heel geslaagd arrangement voor een vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje in het hart van de stad Groningen. Kies voor een arrangement van Urban Heart en je bent in 1 keer klaar met de organisatie. Alvast veel plezier!

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De workshop is inclusief locaties. 

De workshop Mozaïek is inclusief onbeperkt koffie,thee met wat lekkers. 

Tijdens de tapas workshop krijgen jullie 2 drankjes p.p.

Groningen
Ongeveer 5 uur
104,30 euro per persoon incl. btw
Vanaf 10 personen

68.50