Tapas kookworkshop - Urban Heart

Tapas kookworkshop

Ontdek de Spaanse culinaire traditie

Tapas kookworkshop

Ontdek de Spaanse culinaire traditie met onze Tapas kookworkshop in Groningen

In deze Tapas kookworkshop gaan we je meenemen op een smaakvolle reis door de rijke Spaanse culinaire geschiedenis. Of je nu een vrijgezellenfeestje viert of een teamuitje plant, onze kookworkshop belooft een ware beleving te worden!

De kunst van Tapas koken

Tapas, oorspronkelijk afkomstig uit Spanje, zijn kleine, smakelijke gerechtjes die vaak worden gedeeld onder vrienden en familie. Ze vormen een belangrijk onderdeel van de Spaanse eetcultuur en zijn geliefd over de hele wereld vanwege hun diversiteit en heerlijke smaken.

Tijdens onze Tapas Kookworkshop leer je niet alleen hoe je deze verrukkelijke hapjes bereidt, maar ontdek je ook de geheimen achter de kunst van het combineren van verschillende ingrediënten om smaakvolle en uitgebalanceerde gerechten te creëren. Onze ervaren kok zal je begeleiden terwijl je enkele van de meest geliefde tapasgerechten bereidt, zoals bijvoorbeeld patatas bravasgambas al ajillo, tortilla española en meer. Wat de kok voor jullie specifieke workshop in petto heeft, is een verassing. Daar is de kok vrij in om zich aan te passen aan bijvoorbeeld de seizoenen. Hebben jullie bepaalde dieetwensen dan is het van belang dit vooraf door te geven zodat er rekening mee gehouden wordt.

Een unieke kookbeleving in Groningen

Onze locaties bieden de perfecte setting voor een gezellige en leerzame kookervaring. De workshop is uitgerust met alle benodigde ingrediënten, keukengerei en expertise om van jullie tapas avontuur een succes te maken.

Onze Tapas Kookworkshop is geschikt voor alle niveaus. Samen met je vrienden, collega's of familieleden zul je niet alleen nieuwe gerechten ontdekken, maar ook herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

Klaar om de smaken van Spanje te ontdekken en je kookvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Boek nu onze Tapas Kookworkshop en laat je verrassen!

Klik hieronder op Groningen voor meer informatie zoals de prijs. 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Deze workshop is inclusief 2 drankjes naar keuze.

In het weekend rekenen we vanaf 45,45 exclusief btw voor de workshop locatie. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte.

Groningen
3 uur
49,60 euro per persoon excl. btw (60,00 p.p. incl. btw)
vanaf 10 personen

60.00