Vegetarische Kookworkshop - Urban Heart

Vegetarische Kookworkshop

Verrukkelijk vega!

Vegetarische Kookworkshop

Verrukkelijk vega!
De vegetarische keuken is veel meer dan alleen het weglaten van vlees of vis. Hoe zorg je voor een complete maaltijd waarbij je niet alleen maar groentes eet? We gaan aan de slag met leuke vegetarische recepten en zetten de tafel vol met allerlei smaakvolle en rijke gerechten. Denk aan gevulde portobello ’s, gebakken feta, zelfgemaakte falafel en vooral veel kleur op je bord. Geef groenten weer de hoofdrol en maak er de lekkerste gerechten mee. Zelf de echte vis- of vleesliefhebber zal niet het gevoel hebben iets tekort te komen, beloofd!

Dieetwensen
Van tevoren stemmen we af of er bepaalde dieetwensen zijn. In het menu wordt daar dan rekening mee gehouden.

Wat kun je verder verwachten?
Een informele en bovenal heel gezellige avond! We gaan samen aan de slag in de keuken. De recepten en ingrediënten liggen al voor je klaar en onder begeleiding van een professionele kok, toveren jullie samen de mooie gerechten op tafel.
Dit is het perfecte teamuitje of om samen met je familie of vrienden te gaan doen. En met de recepten en opgedane inspiratie kun je thuis ook weer aan de slag.

Je kunt deze Vega(n) workshop ook doen samen met je vriendin, vriend, zus of broer. 12 februari 2020 in Groningen. Aanmelden kan dan al vanaf 1 persoon tot 6 personen.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Groningen
ca. 3 uur
40,00 euro per persoon incl. btw
van 10 tot 25 personen

40.00