Workshop zilveren ring met steentje Groningen - Urban Heart

Workshop zilveren ring met steentje Groningen

Aan de slag als edelsmid!

Zilver ring maken met edelsteentje

Zelf als edelsmid aan de slag met zilver en een edelsteentje!

In deze workshop zilver ring maken met edelsteentje ga je edelsmeden. In ons atelier liggen alle materialen voor je klaar om maar liefst 2 zilveren ringen te maken waarvan je 1 met een steentje gaat zetten. Het is ook mogelijk om 3 zilveren aanschuif ringen te maken zonder steentje voor 49,50 euro per persoon incl. btw. Had je dit liever gewild? Geef dit dan aan in het aanvraagformulier.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten ringen. Zo kun je gaan voor een ring van torsdraad, bolletjesdraad of rond in verschillende maten. Ook heb je keuze uit de afwerking van de ringen door ze bijvoorbeeld te hameren of mat te maken.

Je gaat de ringen zelf op jouw maat zagen, schuren en solderen en polijsten en vervolgens zelf het steentje zetten.

Het zilver wat gebruikt wordt is bij de workshop inbegrepen. Er is keus uit 3 verschillende steentjes, maansteen, onyx en granaat. De steentjes zijn rond en hebben een doorsnee van 5 mm. Wil je heel graag een ander steentje vraag dan naar de mogelijkheden en eventuele meerprijs.

Boek deze creatieve zilver workshop voor je verjaardag of samen met je beste vriendin, nicht of zus. Je zult versteld staan wat je al kunt maken.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Boterdiep 111, Groningen
Zaterdag 19 november 10:00 (ongeveer 3 uur)
52,50 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

52.50