Workshop Parfum Maken Dokkum - Urban Heart

Workshop Parfum Maken Dokkum

Parfum maken op 13 september!

Op 13 september leer je tijdens deze Workshop Parfum Maken leer je alles over parfum! Van de geschiedenis van parfum tot een grappige geurtest en een kleine quiz, tot bekende geuren als Chanel en Gucci. Alles komt aan bod in deze geurige workshop.

Weet jij al welk geurtje het beste bij je past? Tijdens deze workshop kom je erachter! Onder begeleiding van onze instructrice stellen jullie je eigen gepersonaliseerde parfums samen! Dit mag op basis van de door ons ontwikkelde receptjes, daarmee is succes gegarandeerd! Zelf experimenteren met de parfumingrediënten mag natuurlijk ook.

Voor kleine groepjes

Normaal is deze workshop pas te boeken vanaf 8 personen. Op 13 september kan je echter ook in je eentje of met zijn tweetjes al in ons atelier in Groningen langskomen voor deze Workshop Parfum Maken! Op zoek naar meer leuke workshops voor kleine groepjes? Kijk eens op onze Agenda voor Kleine Groepjes!

Als jullie met een grote groep willen komen, is het ook mogelijk om een Wellness Workshop te boeken! Hierbij maak je naast een parfum ook nog een heerlijk geurige scrub op basis van zout of suiker. Ook ga je daarbij aan de slag te gaan om je eigen lippenbalsem te maken.

Wil je er helemaal een beauty arrangement van maken? Combineer dan deze parfum workshop in Groningen of Leeuwarden met een workshop visagie of armband maken. Neem een kijkje bij onze arrangementen.

Wil je alleen, samen of met een klein groepje deze workshop doen? Dat kan! Kijk bij de mogelijkheden voor de Parfum workshop of een van onze vele andere leuke workshops en data op de pagina van onze Agenda kleine groepjes in het hartje van Groningen, Leeuwarden, Dokkum, Deventer of Zwolle.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

Dokkum
Zondag 13 september van 11.00 tot 13.00
30,00 euro per persoon incl. btw
Aanmelden vanaf 1 persoon

30.00