Ibiza Armbandjes DIY pakket zilver/roze - Urban Heart

Ibiza Armbandjes DIY pakket zilver/roze

Samen thuis mooie armbandjes maken.

Samen thuis een Ibiza armbandjes maken.

Thuis Ibiza armbandjes maken
Volg je liever thuis een creatieve workshop? Geen probleem! Je kunt bij ons nu een Ibiza armbandjes DIY pakket om lekker thuis aan de slag te gaan met kraaltjes en bedeltjes.

De naam zegt het al, de oorsprong van de armbandjes komt uit Ibiza.
De typische stijl wordt verwerkt in de Ibiza armbandjes. Hip, trendy en kleurrijk, that's Ibiza girls!

Met dit leuke pakketje maak je 5 verschillende armbandjes in de kleuren roze en zilver. Elk armbandje wordt anders. Zo maak je drie kralen-, één jasseron- en één koordarmbandje. Deze armbandjes vormen een super leuk geheel samen. Je kan zelf de kraaltjes rijgen zoals jij het mooi vindt. En het voordeel is dat je tijdens het rijgen altijd weer opnieuw kan beginnen. Dus neem de tijd en raak niet in de stress als je de combinatie even niet meer mooi vindt.

In dit pakket zit een handleiding waarin je alle tips en tricks leert over hoe je Ibiza armbandjes maakt. Maak je dus geen zorgen je staat er natuurlijk niet volledig zonder hulp voor 😉 Ook zijn in het pakket alle benodigdheden toegevoegd om de armbandjes te maken, zoals kraaltjes, bedeltjes en slotjes. Het enige wat niet in het pakketje is toegevoegd, maar wat je wel nodig hebt zijn tangetjes (rondbektang, platbektangen kniptang). Deze zijn los bij ons te koop.

In verband met de inkoop van de kraaltjes kan het zijn dat er iets andere kraaltjes in het pakketje zitten dan op de afbeelding, maar natuurlijk zijn ze even mooi.

Speciaal voor kleine groepjes!
Ben je door dit DIY pakket enthousiast geworden over het maken van een Ibiza armbandjes? Trommel dan je vriendinnen op en volg de volledige workshop Ibiza armbandjes maken.

Ben je dol op het Ibiza thema? Dan is de workshop Ibiza tas maken of Slippers versieren misschien ook wat voor jou. We hebben ook een Slippers versieren DIY pakket te koop.

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.
De gewenste locatie is momenteel niet beschikbaar.

25.00