Italian Sharing Table voor groepen - Urban Heart

Italian Sharing Table voor groepen

Geniet van de rijke culinaire geschiedenis van Italië.

Italian Sharing Table voor groepen: Een culinaire reis door Italië

Ontdek de authentieke smaken van Italië met onze Italiaanse Sharing Table voor groepen, een samengesteld menu dat de rijke culinaire tradities van het land omarmt. Perfect voor groepsbijeenkomsten en speciale gelegenheden, deze tafel biedt een uitgebreide selectie gerechten om te delen en van te genieten.

De Italian Sharing Table voor groepen wordt gevuld met verrukkelijke gerechten. Denk aan:

  • Pasta Aglio e Olio met Parmezaan Een eenvoudige maar verrukkelijke pastagerecht, verrijkt met de smaak van knoflookolie en Parmezaanse kaas.
  • Burrata met Venkelzaad en Olijven Romige burrata gecombineerd met de subtiele kruidigheid van venkelzaad en de hartige touch van olijven.
  • Arrancini met Aubergine en Basilicum Krokante risottoballetjes gevuld met smaakvolle aubergine en verse basilicum.

Als sides kun je denken aan: 

  • Panzanella met Croutons en Rode Wijnazijn Een verfrissende salade met knapperige croutons, sappige tomaten en een vleugje rode wijnazijn.
  • Focaccia met Olijven en Ricotta Zachte, luchtige focaccia met de pittigheid van olijven en de romigheid van ricotta.

 

Ontworpen voor groepsevenementen zoals teambuilding en vrijgezellenfeestjes, biedt deze tafel een uitgebreide selectie smaken en texturen die hun inspiratie vinden in de rijke culinaire geschiedenis van Italië.

Italië niet helemaal het land voor jullie? We hebben ook een heerlijk Mezze Sharing table of een Sharing Table Indonesië. Deze sharing table is ook goed te combineren met een leuke workshop. Denk bijvoorbeeld aan een Cocktail workshop op thema, zoals de Rum Cocktail workshop of een leuke creatieve workshop zoals Hoofd boetseren, Zilveren ringen maken of Aquarel schilderen.

Liever zelf aan de slag in de keuken? Kies dan voor één van onze kookworkshops op thema.

Reserveer nu in Groningen en deel deze Italiaanse smaakervaring met je gezelschap!

 

 

Selecteer de gewenste locatie voor meer informatie

De Italian Sharing Table voor groepen is door de week beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen. In het weekend is het vanaf 20 personen.

Het diner is exclusief drankjes. Drankjes kunnen eventueel op nacalculatie of ter plekke afgerekend worden.

Groningen
1,5 uur
28,00 euro p.p. incl. btw
De Italian Sharing table voor groepen is door de week beschikbaar voor groepen vanaf 12 personen. In het weekend is het vanaf 20 personen.

28.00